Tiplijn: 06-19541384

Vrouw en kind vallen na botsing met bestuurbare auto

5

ZWIJNDRECHT – Woensdagavond zijn een vrouw en kind rond zes uur op de Hoofdland in botsing gekomen met een bestuurbare auto. De vrouw fietste richting basisschool ‘de Wegwijzer’ toen zij ter hoogte van de Strevelshoek werd aangereden door de bestuurbare auto, die over het gras vanaf de Bouquet aan kwam racen. Zij kwam hierop ten val en raakte lichtgewond. Het kind dat achterop de fiets zat bleef ongedeerd maar was wel flink geschrokken. Het ambulancepersoneel heeft samen met de politie de verwondingen van de vrouw onderzocht. Voor verdere behandeling is de vrouw naar de Spoedeisende Hulp gebracht.

IMG_6497-2 IMG_6503 IMG_6526 IMG_6533 IMG_6535

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

5 reacties

 1. Was bij mij voor de deur.. wagen sloeg op hol door onbekende oorzaak.. even complimenten voor de omstanders en dienstverleners.. voor hun goede optreden.. en snel aanwezig zijn(hooguit 5 min) beterschap voor de vrouw!

 2. Je schrik je toch rot als zn dingen aan komt scheuren. Sommige gaan erg hard, als ik de eigenaar was zou ik een failsafe installeren die voorkomt het op hol slaan van je wagen.

  Beterschap voor de betrokkenen, hopelijk valt het mee

 3. @Fred een failsafe heeft weinig nut…zeker als de gasservo waar failsafe op zit niet meer werkt…
  Het is aan te raden om een KILLSWITCH te installeren het moment dat je zo’n grote auto gaat proberen.

  En laat nooit of te nimmer kinderen rijden met dit spul, 1/5th scale is geen kinderspeelgoed. Het is niet te vergelijken met een Dicky, Nikko of dat soort speelgoed dus let dus ook op of je aansprakelijkheids verzekering dit soort voertuigen ook dekt. Hoop dat mensen een beetje gaan nadenken na dit incident.

  De dame die is aangereden wens ik beterschap toe.

 4. Een failsafe is idd niet genoeg. Ik heb het ook eens gehad dat mijn gasservo de geest gaf bij vol gas.
  Sindsdien rij ik altijd met een Killer Bee zodat ik de auto op afstand uit kan zetten.

 5. Gewoon lekker op een afgelegen bouwterein of RC club gaan rijden, zodat andere geen last van jouw hobby ondervinden.

Reageer