Tiplijn: 06-19541384

Dronken bestuurder ramt bedrijfspand en geparkeerde auto

0

GORINCHEM – Een grote ravage op industrieterrein Papland in Gorinchem in de nacht van dinsdag op woensdag. Een auto ramde daar rond 00.15 uur een bedrijfspand en een geparkeerde auto. De bestuurder reed met hoge snelheid achteruit over de Vaart, waarbij hij uit de bocht vloog. Zowel de geparkeerde auto als het bedrijfspand raakten flink beschadigd.

De bestuurder van de zwarte auto, een 28-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam, raakte lichtgewond aan zijn hoofd. Hij is per ambulance overgebracht naar het Beatrix ziekenhuis in Gorinchem. Zijn auto raakte total-loss door de aanrijding. Door de klap brak onder andere zijn rechterachterwiel af.

Aangehouden
De man uit Hardinxveld is na behandeling van zijn verwondingen aangehouden door de politie wegens artikel 8, rijden onder invloed.
Foto’s: Etiënne Hessels & Kim Amment

DSC09673 DSC09674 DSC09675 DSC09680  DSC09686 DSC09687

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer