Tiplijn: 06-19541384

Fietsster overleden na ongeval met vouwfiets in Streefkerk

0

STREEFKERK – De 66-jarige vrouw uit Naaldwijk die woensdagavond 27 augustus ernstig gewond raakte, nadat zij met haar vouwfiets over de kop sloeg, is aan haar verwondingen overleden. Dat bevestigt de politie maandag 1 september. Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 18.00 uur in de Kerkstraat in Streefkerk. De Naaldwijker vertrok even voor zes uur vanaf haar bootje, dat aangemeerd lag in de haven. Toen zij vanaf de dijk naar beneden wilde rijden, sloeg zij door onbekende oorzaak over de kop. Zij liep daarbij ernstig letsel op aan onder meer haar hoofd. Behalve politie en ambulance, kwam ook de traumahelikopter ter plaatse. De vrouw werd met spoed naar het Erasmus Medisch Centrum gebracht en overleed daar twee dagen later aan haar verwondingen.

Tekst en foto’s: Peter Stam.

IMG_9533-Large1

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer