Tiplijn: 06-19541384

Caravan schaart op A15 bij Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een auto met daarachter een caravan is maandag 1 september 2014 op de A15 tussen Papendrecht en Alblasserdam geschaard. Dit gebeurde rond 16.00 uur ter hoogte van het Shell tankstation. Volgens de Rotterdamse bestuurder gebeurde het ongeval, nadat hij werd ingehaald door een vrachtwagen. “Door de luchtverplaatsing raakte de caravan uit balans,” vertelde de man. Omdat de auto benzine lekte en precies op een schakelkast in de middenberm terecht kwam, werd vanwege het mogelijke brandgevaar de brandweer van Papendrecht opgeroepen.

Terwijl de spuitgasten klaar stonden om te blussen, haalde de berger het voertuig van de kast. Er ontstond geen brand, wat voor de brandweerlieden betekende dat ze weer terug naar de kazerne konden. Een bergingsbedrijf heeft zowel de lekkende auto, als de caravan afgevoerd. Daarna werd de deels afgekruiste weg weer opengesteld voor het verkeer.

Tekst en foto’s: Peter Stam.

IMG_0104 (Medium) IMG_0124 (Medium) IMG_0156 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer