Tiplijn: 06-19541384

Brand door kortsluiting in bedrijfsbusje in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een bedrijfsbusje, dat geparkeerd stond in de Johan de Wittstraat in Alblasserdam, heeft in de nacht van zondag op maandag 1 september 2014 in brand gestaan. De eigenaar ontdekte de brand rond 04.10 uur, nadat hij de claxon van zijn busje hoorde. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om te blussen. Bij aankomst bleek de binnenkant van het voertuig te branden. De ruiten sprongen kapot, een airbag klapte uit en het interieur liep flinke schade op. De brandweer had het vuur snel onder controle en kon, nadat de accu was losgekoppeld terug naar de kazerne. Een bergingsbedrijf heeft het busje afgevoerd. De brandweer vermoedt dat de oorzaak van de brand kortsluiting is.

Tekst en foto’s: Peter Stam.

IMG_9948 (Medium) IMG_9950 (Medium) IMG_9957 (Medium) IMG_9979 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer