Tiplijn: 06-19541384

Uitslaande brand in schuur Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – In de Prinses Beatrixstraat in Boven-Hardinxveld is zaterdagavond een schuur volledig in vlammen op gegaan. De brandweer kreeg de melding kort voor 20.30 uur binnen. De brand ontstond nadat er in de schuur gesleuteld werd aan een bromfiets die in brand vloog. Het vuur sloeg snel om zich heen en al snel stond de hele schuur in brand.

Bij aankomst van de brandweer leek de brand even over te slaan op de naastgelegen woning, waarop er werd opgeschaald naar middelbrand, zodat een tweede blusvoertuig werd opgeroepen. De brandweer kon uiteindelijk voorkomen dat de brand oversloeg naar de woning. De schuur brandde volledig uit en stortte deels in.

Rond 21.00 uur kon het sein brandmeester gegeven worden. Niemand raakte gewond.

Foto’s: Wim Klop

DSC_0212 DSC_0218 DSC_0228 DSC_0243 DSC_0263 DSC_0264 DSC_0269

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer