Tiplijn: 06-19541384

Aanhouding na steekpartij Gorinchem

0

GORINCHEM – Een 31-jarige Rotterdammer raakte zaterdagochtend gewond bij een steekincident nabij de Westwagenstraat in Gorinchem. Zaterdagavond werd een 23-jarige Gorinchemmer aangehouden.

Na een 112 melding troffen politieagenten in de nacht van 29 op 30 augustus rond 04:30 uur op het Kazerneplein in Gorinchem een gewonde 31-jarige man aan. Getuigen verklaarden dat de man eerder die nacht werd neergestoken na onenigheid op het kruispunt Westwagenstraat – Gasthuisstraat .Het slachtoffer was bij kennis en werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Aan het steekincident ging een vechtpartij tussen twee groepjes vooraf. Een 23-jarige Gorinchemmer was volgens rechercheurs bij die vechtpartij betrokken en werd zaterdagavond aangehouden. Of hij heeft gestoken wordt uitgezocht en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer