Tiplijn: 06-19541384

Man neergestoken in binnenstad Gorinchem

0

GORINCHEM – Na een 112 melding troffen politieagenten in de nacht van vrijdag 29 op zaterdag 30 augustus rond 04:30 uur op het Kazerneplein in Gorinchem een gewonde 31-jarige man aan. Getuigen verklaarden dat de man eerder die nacht werd neergestoken na onenigheid op het kruispunt Westwagenstraat – Gasthuisstraat, in de binnenstad van Gorinchem.

Voor de man werd, naast een ambulance, ook het mobiel medisch team opgeroepen. Het slachtoffer was bij kennis en werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Zomerfeest
In de binnenstad van Gorinchem was vrijdagavond het jaarlijkse Zomerfeest aan de gang. Of de steekpartij hier iets mee te maken heeft kon de politie nog niet vertellen. Het Zomerfeest verliep tot nu toe zonder verdere grote incidenten en duurt nog tot en met zondagavond.

Getuigen
De politie onderzoekt de toedracht van de steekpartij en komt graag in contact met mensen die meer kunnen vertellen over wat er die nacht gebeurde. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 en vraag naar de recherche in Gorinchem.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer