Tiplijn: 06-19541384

Getuigen van mishandeling in Gorinchem gezocht

0

De politie is op zoek naar mensen die getuige waren van een mishandeling in de nacht van 26 op 27 augustus rond vier uur ”s nachts. Een 26-jarige man werd mishandeld op de Willem de Vries Robbeweg in Gorinchem.

Politieagenten troffen na een melding van omstanders op straat de bebloedde man aan. Het slachtoffer vertelde klemgereden te zijn door een witte bestelauto en vervolgens door een groep mannen te zijn mishandeld. Diverse omstanders zagen de mishandeling en belden 112.

Een 21-jarige man uit Gorinchem is als verdachte inmiddels aangehouden door de politie. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. Om te achterhalen wat er die nacht precies gebeurd is, komt de politie graag in contact met getuigen.

Heeft u gezien wat er die nacht gebeurde of heeft u meer informatie over wat er aan de mishandeling vooraf ging? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 en vraag naar de recherche in Gorinchem.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer