Tiplijn: 06-19541384

Dordtenaren aangehouden voor fietsendiefstal in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Politieagenten hebben in de nacht van dinsdag op woensdag 27 augustus drie mannen uit Dordrecht aangehouden. Zij worden verdacht van het stelen van een fiets. Net na middernacht meldden alerte buurtbewoners dat er personen in de wijk Oudeland liepen. De mannen zouden verschillende poortdeuren openen.

Agenten gingen direct op de melding af. In de wijk aangekomen zagen ze dat er flink wat poorten van achtertuinen open stonden. Er werd direct een uitgebreid onderzoek in de omgeving gedaan. Niet veel later zagen de agenten drie personen met een nieuwe mountainbike lopen. Het drietal voldeed aan het signalement dat de buurtbewoners gegeven hadden. Op het moment dat zij de politie zagen, liepen zij de Escherstraat in.

Helaas voor hen was dit te laat. De agenten hadden hen in de gaten en bekeken de fiets nauwkeurig. Deze bleek verkocht te zijn bij een rijwielhandel in Zwijndrecht. Aangezien het drietal uit Dordrecht kwam was dit enigszins merkwaardig. De mannen van 20, 21 en 22 jaar zijn aangehouden voor fietsendiefstal.

De eigenaar van de mountainbike is achterhaald. De fiets bleek inderdaad van diefstal afkomstig te zijn.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer