Tiplijn: 06-19541384

Brandweer Gorinchem redt dieren bij keukenbrand

0

GORINCHEM – Brandweermensen hebben vanochtend enkele dieren gered bij een woningbrand in Gorinchem. De keukenbrand in een appartement aan de Lange Slagenstraat in Gorinchem ontstond omstreeks 9.45 uur, doordat een pan op het vuur was blijven staan.

De brandweer schaalde op naar middelbrand en kwam met meerdere voertuigen ter plaatse. De woning werd betreden en met behulp van een autoladder werden honden en katten naar buiten gebracht. Een poes had flink wat rook ingeademd en werd door de dierenambulance ter controle naar de dierenarts gebracht.

Personeel van een uit voorzorg gealarmeerde ambulance hoefde niet in actie te komen. Het is onbekend hoeveel schade het appartement heeft opgelopen door de keukenbrand.

Foto’s: Max Liet

DSC_0011 DSC_0021 DSC_0053 DSC_0071 DSC_0073 DSC_0074

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer