Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt 25-jarige Dordtenaar aan na brandstichting

0

DORDRECHT – De politie heeft in de nacht van donderdag 22 op vrijdag 23 augustus op de Grote Hondenring een 25-jarige Dordtenaar aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een houten bankje in brand gestoken te hebben bij een school die momenteel gebruikt wordt voor bewoning. Rond 04:00 uur werd melding gemaakt van brand aan een bankje dat tegen de gevel van een school stond. Ook een afdak erboven vatte vlam. De brandweer kreeg de brand snel onder controle. Ter plaatse gekomen agenten stelden een onderzoek in en troffen de verdachte in de omgeving van de school. De politie onderzoekt of hij in verband kan worden gebracht met twee containerbranden die eerder die avond plaats vonden op dezelfde locatie.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer