Tiplijn: 06-19541384

Flinke schade na brand in Groot-Ammerse pizzeria

1

GROOT-AMMERS – In pizzeria Ceyda aan de Kerkstraat in Groot-Ammers heeft vrijdagmiddag 22 augustus korte tijd een felle brand gewoed. De brand brak rond 13.30 uur uit op de benedenverdieping van het pand, dat wegens vakantie gesloten was. Passanten zagen dikke rook en alarmeerden de brandweer. Diverse brandweereenheden kwamen met spoed ter plaatse om te blussen. Uit voorzorg werd er ook een ambulance opgeroepen. Uiteindelijk bleek dat niemand gewond was geraakt. Wel ontstond forse schade aan de pizzeria.

“De barinventaris heeft in brand gestaan. Toen we hier aankwamen rolde de rook uit het pand. We waren bang dat de brand ook naar de bovenverdieping zou doorslaan. Dat is gelukkig niet gebeurd. Ook het aangrenzende woonhuis bleef schadevrij. De pizzeria zelf heeft wel enorme rookschade opgelopen,” aldus Jan Huisman, officier van dienst van de brandweer.

Hoe de brand is ontstaan, is nog niet bekend. Tekst en foto’s: Peter Stam.

IMG_8991 (Medium) IMG_8993 (Medium) IMG_8997 (Medium) IMG_9006 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer