Tiplijn: 06-19541384

Tweetal steelt pinpas van bejaarde vrouw; wie kent pinnende dief?

0

GORINCHEM/SLEEUWIJK – De politie is nog steeds op zoek naar een man die met een gestolen pinpas van een bejaarde vrouw heeft gepind, en zet daarom vandaag foto’s van hem online. Op donderdagmiddag 8 mei 2014 is een bejaarde vrouw uit Sleeuwijk haar boodschappen aan het doen. Ze rekent een aantal keer met haar pinpas af, onder andere bij een supermarkt en groenteboer. Ze wordt vervolgens met een deeltaxi naar huis gebracht.

Als ze vijf minuten thuis is gaat de deurbel. Er staan een jonge man en vrouw voor haar deur die haar vragen waar het bejaardenhuis is. Als het slachtoffer antwoord geeft vraagt de jonge vrouw of ze naar het toilet mag. De bejaarde vrouw weigert dit maar de verdachte vrouw gaat toch de woning binnen. Ze gaat de woonkamer van het slachtoffer binnen en komt vervolgens naar buiten toe en dan vlucht het tweetal weg in de richting van de Hugo de Grootweg.

Kort daarna wordt er in Gorinchem gepind met de pinpas van het slachtoffer. Op de foto’s is de man te zien die met de pinpas van de vrouw pint. Kent u deze man of heeft u tips die naar de verdachten kunnen leiden? Bel met de politie via 0900-8844.

foto4 foto1 foto3

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer