Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt getuigen van verkeersruzie op de N3

3

DORDRECHT – De politie is op zoek naar getuigen van een opmerkelijke verkeersruzie op woensdag 20 augustus. Twee automobilisten kregen omstreeks 8.25 uur ruzie met elkaar toen zij in de file stonden op de N3.

De auto’s stonden op de N3 in de richting van Papendrecht. Eén van de twee bestuurders brak de antenne van de andere auto af en sloeg daarmee op de auto. De politie zoekt getuigen van dit voorval. De betrokken auto’s zijn een zwarte Hyundai en een witte VW Polo.

Heeft u informatie, neemt u dan contact op met de politie eenheid Rotterdam, via telefoonnummer 0900-8844.

Update: De man die met de antenne op de auto sloeg is dezelfde dag nog aangehouden. De politie zocht getuigen maar inmiddels staat een filmpje online waarop het hele voorval te zien is.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

Reageer