Tiplijn: 06-19541384

Auto te water in Bleskensgraaf

0

BLESKENSGRAAF – Een 25-jarige man uit Ridderkerk is in de nacht van woensdag 20 op donderdag 21 augustus in Bleskensgraaf met zijn auto van de weg geraakt en in een sloot gereden. Hij raakte daarbij lichtgewond. Brandweer, politie en ambulance kwamen ter plaatse om hulp te bieden. Het ongeval gebeurde rond 02.00 uur ter hoogte van de kruising Wervenkampweg / Kweldamweg. De jongeman kwam op de Kweldamweg door onbekende oorzaak in de berm terecht. Daar reed hij een verkeersbord omver.

Tachtig meter verderop, op de T-splitsing met de Wervenkampweg, reed de Ridderkerker rechtdoor en botste tegen een hekwerk. Uiteindelijk kwam de auto in een sloot tot stilstand.

De bestuurder is door de brandweer uit zijn voertuig gehaald en overgedragen aan de ambulancedienst. De auto, die door het ongeval total loss raakte, is door een bergingsbedrijf meegenomen. Een blaastest van de politie wees uit dat de man geen alcohol had genuttigd. Wat wel de oorzaak van het ongeval is, is (nog) niet bekend.

Tekst en foto’s: Peter Stam.

IMG_8763 (Medium) IMG_8800 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer