Tiplijn: 06-19541384

Man gewond na mishandeling en beroving in trein naar Dordt

1

DORDRECHT – Een 22-jarige man uit Delft is vanmiddag gewond geraakt nadat hij werd mishandeld en beroofd van zijn geld. De man was met de trein onderweg van Delft naar Dordrecht. Treinpersoneel belde 112 toen ze het gewonde slachtoffer aantroffen op het perron in Dordrecht. Getuigen vertelden dat de jongen beroofd en mishandeld was. Het slachtoffer zelf was niet goed aanspreekbaar en werd overgebracht naar het ziekenhuis in Dordrecht.

De politie zoekt twee vrouwen en een man die vanmiddag rond 15.00 uur in de trein vanuit Amsterdam naar Dordrecht mogelijk getuigen waren van de mishandeling en beroving van een 22-jarige man uit Delft. Een van de vrouwen is rond de 50 jaar, de andere iets jonger. Ze hebben het slachtoffer geholpen.

De politie komt graag met hen in contact omdat zij mogelijk gezien hebben wie het 22-jarige slachtoffer van zijn geld beroofde en hem mishandelde. Mogelijk zijn er ook andere mensen die in de trein zaten en gezien of gehoord hebben wat er gebeurde.

Bent u getuige geweest van deze mishandeling/beroving? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 en vraag naar de recherche in Dordrecht.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer