Tiplijn: 06-19541384

Wie herkent dit stelende duo?

0

DORDRECHT – De politie heeft dinsdag 19 augustus beelden gepubliceerd van twee getinte mannen die op 12 april 2014 de portemonnee stalen van een inwoonster van Dordrecht. De diefstal vond plaats tussen 02.15 en 02.30 uur in een café aan de Noordendijk. Op bewakingsbeelden is te zien dat er een jas over de tas van het slachtoffer wordt gegooid. Vervolgens wordt er aan de jas gefrommeld waarna deze weer weggehaald wordt.

Waarschijnlijk is dat het moment waarop de portemonnee van het slachtoffer gestolen wordt. Bij deze diefstal waren de twee mannen betrokken, die op bijgevoegde foto’s te zien zijn. Beide verdachten zijn donkergetint, lang, slank en tussen de 25 en 30 jaar oud en spraken goed Nederlands.

noordendijk-dordrecht-verdachte-2 (Medium) noordendijk-verdachte-1 (Medium) noordendijk-verdachte-1-1- (Medium) noordendijk-verdachte-2 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer