Tiplijn: 06-19541384

Wie zijn deze pinpasdieven?

0

SLIEDRECHT – De politie heeft donderdag 14 augustus een foto gepubliceerd op Facebook van twee bankpasdieven. Het tweetal stal op vrijdag 13 juni de bankpas van een 76-jarige vrouw uit Sliedrecht. Het slachtoffer deed rond 09.00 uur boodschappen bij een supermarkt aan het Fazantplein in haar woonplaats. “Vermoedelijk werd bij het afrekenen haar pincode afgekeken,” vertelt een woordvoerder van de politie.

“Toen ze even later voor haar huis de boodschappen uit de auto haalde, kwamen er twee mannen en een vrouw van tussen de 25 en 30 jaar oud op haar af. Een van de mannen gaf in gebrekkig Nederlands aan op zoek te zijn naar het verzorgingstehuis waar zijn oma zou verblijven. Terwijl deze man het slachtoffer afleidde, stal de vrouw de bankpas uit de portemonnee van het slachtoffer. Toen zij dit even later merkte en haar bankpas liet blokkeren, bleek er al een flink bedrag mee opgenomen te zijn in Sliedrecht en Gorinchem,” aldus de politie.

Er zijn bewakingsbeelden uit de supermarkt waarop twee van de drie verdachten te zien zijn.

Contact
De politie is op zoek naar mensen die de pinpassendieven (her) kent of meer informatie hebben over de babbeltruc. Informatie is welkom via het nummer 0900-8844. Anoniem tippen kan via Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000.

BANKPASDIEFSTAL

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer