Tiplijn: 06-19541384

Automobiliste gewond na aanrijding in Nieuw-Lekkerland

0

NIEUW-LEKKERLAND – Een 28-jarige vrouw uit Almelo is donderdagmiddag 14 augustus met haar auto gekanteld in Nieuw-Lekkerland. Dit gebeurde nadat de bestuurster met de zijkant van haar voertuig verkeerspaaltjes langs de Middelweg schampte. De auto kwam op de zijkant terecht. Omstanders schoten te hulp en duwden de wagen weer op vier wielen. Voor de vrouw kwam een ambulance met spoed ter plaatse.

De twintiger liep door het eenzijdige ongeval letsel op aan haar arm en heeft waarschijnlijk haar pols gebroken. De Almelose is naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht voor verdere behandeling.

Een berger kwam ter plaatse om de beschadigde auto op te halen. Toen de bestuurder van de bergingswagen achteruit reed, raakte hij een paaltje. De gemeente heeft de schade aan beide paaltjes opgenomen. Tekst en foto’s: Peter Stam, Willem de Wolf en Niels van Loon.

IMG_7897 (Medium) IMG_7901 (Medium) IMG_7904 (Medium) IMG_7905 (Medium) DSCF6722 SONY DSC SONY DSC SONY DSC DSCF6732

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer