Tiplijn: 06-19541384

Brandweer tilt gevallen man met ladderwagen uit Hardinxveldse woning

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De ladderwagen van de Gorinchemse brandweer werd omstreeks 15.00 uur opgeroepen voor een afhijsing vanuit een woning aan de Saturnusstraat in Hardinxveld-Giessendam. Op de bovenverdieping van de woning was een man ten val gekomen. Omdat hij last had van zijn rug kon hij niet via de trap naar beneden worden vervoerd. Ambulancemedewerkers vroegen om assistentie van de brandweer. Brandweermannen kwamen met een ladderwagen, waarop de man met behulp van een reddingsbrancard naar beneden werd getild. Vervolgens is hij met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek.

Foto’s en tekst: Jorrit de Haas.

IMG_3103 IMG_3110 IMG_3113 IMG_3122 IMG_3125 IMG_3129

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer