Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt getuigen van mishandeling Leerdam

0

LEERDAM – De politie zoekt getuigen van de mishandeling van vier mannen in Leerdam.

In de nacht van 9 op 10 augustus bestelden de vier in een shoarmazaak in de Kerkstraat een broodje. Het viertal had wat gedronken en was luidruchtig. Ze vonden de prijs van de broodjes aan de hoge kant en zeiden daar wat van. Nadat ze betaald hadden, aten de vier hun bestelling buiten, voor de zaak op.

Daar werden ze rond 02.15 uur door twee mannen geschopt en geslagen. Alle vier de mannen hielden aan de mishandeling de nodige blauwe plekken en kneuzingen over. Eén van hen liep daarnaast een hoofdwond op en een ander een gebroken enkel. Een 24-jarige man uit Leerdam is inmiddels aangehouden en in verzekering gesteld.

Getuigen
De politie zoekt getuigen. Wie de mishandeling heeft, gezien wordt gevraagd contact met de politie op te nemen. Men kan bellen naar 0900-8844 en vragen naar de afdeling ZSM in Dordrecht.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer