Tiplijn: 06-19541384

Auto slipt en raakt boom bij oprit N3 Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Een auto is vrijdagmiddag omstreeks 15.30 uur net buiten Papendrecht van de weg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen. Het ongeval, op de oprit van de N3 richting Dordrecht, gebeurde toen de bestuurder met de auto in een slip raakte. Omdat het vermoeden bestond dat de man bekneld zou zitten, werden ook de brandweer en ambulancedienst gealarmeerd. Niet veel later werd duidelijk dat de bestuurder niet gewond was geraakt. Hierop werd de inzet van de brandweer geannuleerd. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde auto korte tijd later weggetakeld.

Foto’s: Willem de Wolf.

Auto slipt en botst op boom oprit N3 Papendrecht (1) Auto slipt en botst op boom oprit N3 Papendrecht (2) Auto slipt en botst op boom oprit N3 Papendrecht (3) Auto slipt en botst op boom oprit N3 Papendrecht (4) Auto slipt en botst op boom oprit N3 Papendrecht (5) Auto slipt en botst op boom oprit N3 Papendrecht (6)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer