Tiplijn: 06-19541384

Vrouw (91) gewond na aanrijding tegen boom

0

GROOT-AMMERS – Een 91-jarige dame uit Nieuwpoort is donderdagmiddag zwaargewond geraakt nadat zij op de Peppelweg in Groot-Ammers met haar auto tegen een boom reed. Dit gebeurde kort na 13.00 uur. Vermoedelijk raakte de vrouw in de berm langs de kant van de weg. Door een fikse stuurcorrectie schoot haar auto echter aan de andere kant van de weg tegen een boom.

De auto kwam half in de sloot tot stilstand. Een passerende boer heeft de auto met zijn trekker gestabiliseerd tot de brandweer ter plaatse was. De bestuurster kon niet zelfstandig uit haar auto komen. Zij moest door de brandweer worden bevrijdt. Personeel van het mobiel medisch team kwam per traumahelikopter ter plaatse voor medische assistentie. ”De vrouw is daarna in kritieke toestand met spoed naar het ziekenhuis gebracht”, aldus een politiewoordvoerder.

Foto’s: Etienne Hessels

DSC04289 DSC04326 DSC04343 DSC04351 DSC04362 DSC04367

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer