Tiplijn: 06-19541384

Senioren gedupeerd na babbeltruc

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Meerdere senioren zijn donderdagavond gedupeerd door zogenaamde ‘thuiszorg-medewerkers’. De politie kreeg de melding rond 18.30 uur vanuit zowel Sliedrecht als Hardinxveld-Giessendam. Enkele personen zouden zich bij senioren voordoen als thuiszorgmedewerkers. In werkelijkheid zijn zij uit op geld of persoonlijke bezittingen.

Auto
De politie vroeg via social media om uit te kijken naar een blauwe Volvo, waarin de verdachten zich zouden bevinden. Het kenteken van deze auto zou beginnen met ZG-PJ-??. Helaas bleek rond 20.00 uur dat de verdachten nog niet waren aangetroffen. Mensen die alsnog meer weten over deze zogenaamde babbeltruc, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer