Tiplijn: 06-19541384

Schaap dood na aanval door hond in Puttershoek

0

PUTTERSHOEK – De politie in Puttershoek heeft dinsdagochtend een schaap moeten laten inslapen nadat deze was gebeten door een hond. Dat laat de politie vandaag weten via Facebook. Dinsdagmorgen rond 08.45 uur kwam de melding binnen van een gewond schaap aan het Simonsdijkje. Politieagenten die ter plaatse kwamen riepen gelijk een veearts op, echter kon deze niets meer betekenen voor het schaap. Volgens de veearts werden de verwondingen zeer waarschijnlijk veroorzaakt door meerdere beten van een hond. Het schaap liep hierbij zeer ernstig letsel op, waarop werd besloten om het dier te laten inslapen.

De politie is op zoek naar getuigen van het incident. Mensen die er iets vanaf weten, of weten wie de eigenaar is van de hond worden gevraagd om contact op te nemen met de dierenpolitie van Eenheid Rotterdam via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer