Tiplijn: 06-19541384

Kleine brand in verpleeghuis Alblasserdam

2

ALBLASSERDAM – De brandweer is zaterdagmiddag uitgerukt naar verpleeghuis De Alblashof in Alblasserdam. Rond 12.10 uur ontstond er volgens de brandweer een kleine brand nadat een snijplank op een hete elektrische kookplaat terecht kwam. De brand werd door personeel van het verpleeghuis snel geblust.

Wel ontstond er enige rook, wat door één van de bewoners werd ingeademd. Uit voorzorg kwam dan ook een ambulance ter plaatse. De bewoner is behandeld door ambulancepersoneel.

Nieuw-Lekkerland
Ook in Nieuw-Lekkerland ontstond er een kleine brand in een verpleeghuis. Kort voor 17.00 uur werd de brandweer gealarmeerd door een rookmelder in verpleeghuis ‘t Waellant. Hier bleek ook een kleine brand te zijn geweest. De brandweer heeft het pand geventileerd om de rook weg te krijgen. Ook hier is een bewoner gecontroleerd in verband met een hoeveelheid ingeademde rook. Voor zover bekend hoefde deze persoon niet mee naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

foto 1 (2) foto 2 (3) foto 3

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

Reageer