Tiplijn: 06-19541384

Overval op woning Alblasserdam; 5 verdachten aangehouden

0

ALBLASSERDAM – Politieagenten hebben donderdagavond, om ongeveer 20.30 uur vier mannen en een vrouw aangehouden als verdachten van een overval aan de Polderstraat in Alblasserdam.

Om ongeveer 20.10 uur werd een ouder slachtoffer door een man aangesproken op de binnenplaats van zijn woning. Vrij snel daarna verschenen nog een aantal mannen en er ontstond een schermutseling. Het slachtoffer werd bedreigd met een mes. De overvallers gingen er vandoor met persoonlijke bezitting van het slachtoffer.

Oplettende getuigen wisten de verdachten een stuk te volgen toen die er in een auto vandoor gingen. De gewaarschuwde politieagenten zagen de auto rijden op de A15 en zagen dat de auto de afslag naar de N3 richting Dordrecht nam. Daar is de auto aan de kant gezet en zijn de 5 inzittenden aangehouden. In de auto werden messen aangetroffen.

De vier mannen en de vrouw zijn overgebracht naar een politiebureau. Daar zal nader onderzoek plaatsvinden net als op de plek van de overval. Daar stelt de Forensische Opsporing een sporen onderzoek in.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer