Tiplijn: 06-19541384

Alblasserdamse slaat over de kop op snelweg A15

0

LEERDAM / ALBLASSERDAM – Woensdagavond 30 juli heeft er op de A15 ter hoogte van Leerdam een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. De 27-jarige automobiliste uit Alblasserdam raakte hierbij gewond.

Door nog onbekende oorzaak raakte de vrouw rond 19.00 uur de controle over het stuur kwijt waarbij de auto ging slingeren en over de kop vloog. De auto kwam op de rijstroken tot stilstand. De hulpdiensten werden direct gealarmeerd en ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. De vrouw zat beklemd in haar auto en moest door de brandweer worden bevrijd. Ter plekke is door het traumateam en de ambulancemedewerkers eerste hulp verleend waarna de vrouw per ambulance is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft ter plekke onderzoek verricht en de rijbanen waren enige tijd afgesloten.

Foto’s: Roy Vermeer

IMG_9115 IMG_9135 IMG_9143 IMG_9170 IMG_9185

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer