Tiplijn: 06-19541384

Bestuurder ontkomt al spookrijdend aan politie

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De politie heeft woensdagavond korte tijd een blauwe BMW achtervolgt. Politieagenten gaven de bestuurder op de A15 ter hoogte van Hardinxveld-Giessendam een stopteken. De bestuurder stopte niet. Hij keerde op de snelweg zijn auto en ging er met hoge snelheid vandoor richting Gorinchem. Al spookrijdend reed de auto naar Gorinchem, om vervolgens bij Schelluinen de snelweg te verlaten.

Gevaarlijk
De politie moest de achtervolging staken omdat het te gevaarlijk was om de auto te volgen. De auto en de bestuurder zijn nog steeds spoorloos. Het ging om een blauwe BMW met kenteken 36-JS-??. Weet u meer over deze auto, of de bestuurder hiervan, bel dan met de politie via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer