Tiplijn: 06-19541384

Brandweer voorkomt verdere schade bij grote brand in boerderij Ottoland

0

OTTOLAND – In een historische woonboerderij aan de B in Ottoland is maandagochtend 28 juli 2014 brand ontstaan in de rietenkap. Het vuur ontstond omstreeks half 10 na blikseminslag. Bij de brand raakte niemand gewond.

Bij aankomst van de brandweer was de brand uitslaand. Er bleek niemand meer in de woning aanwezig. De brandweer Zuid-Holland Zuid rukte met groot materieel uit om de brand te bestrijden. Door een snelle blusinzet kon worden voorkomen dat het vuur zich verder verspreidde. Met een hoogwerker werden stukken van het dak verwijderd om de brand te kunnen blussen.

Stichting Salvage is ingeschakeld om de gedupeerde bij te staan in de afhandeling van de schade.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer