Tiplijn: 06-19541384

Wateroverlast door hevige regenval

0

DORDRECHT – In Dordrecht is zaterdagavond plaatselijk erg veel regen gevallen. In sommige wijken leidde dit tot wateroverlast. Vooral de wijk Sterrenburg kreeg aardig wat regen te voorduren. De brandweer kreeg enkele telefoontjes uit die wijk, zo ook vanuit de Goudestein.

Daar had een verstopte regenpijp ervoor gezorgd dat een deel van een woning blank stond. De brandweer heeft dit met een waterstofzuiger grotendeels kunnen oplossen. De waterschade in de woning was echter aanzienlijk. Op de meeste andere plekken waar de regenval tot wateroverlast leidde konden bewoners dit zonder hulp van de brandweer afhandelen.

Foto’s: Mark-Jan de Wit

DSC_0003 DSC_0005 DSC_0009 DSC_0011

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer