Tiplijn: 06-19541384

Brand bij voordeur woning Holwardastraat

0

DORDRECHT – Bij een woning aan de Holwardastraat in Dordrecht is zaterdagmiddag rond 16.00 uur brand ontstaan. Naast de voordeur stond een pluche knuffel op een stoel die, volgens omwonenden, door 2 jongens is aangestoken. Vervolgens vloog de stoel en een deel van de voordeur in brand.

Terwijl de brandweer werd gewaarschuwd blusten omwonenden met emmers en een tuinslang de brand. De brandweer heeft de deur vervolgens geforceerd om er zeker van te zijn dat de brand niet overgeslagen was de woning in. Dit bleek niet het geval.

Vanwege de, vermoedelijke, brandstichting heeft de politie de plaats van de brand afgezet om onderzoek te verrichten. Niemand raakte gewond.

Foto’s: Jesper den Hartog

DSC_0401 DSC_0405 DSC_0409 DSC_0419 DSC_0420

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer