Tiplijn: 06-19541384

Vrachtwagen en auto botsen op A16

0

DORDRECHT – Op de rijksweg A16 zijn vrijdagmiddag een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in aanrijding gekomen. De voertuigen reden rond 16.00 uur op de A16 tussen Dordrecht en de Moerdijkbrug toen de aanrijding door nog onbekende oorzaak gebeurde.

De auto kwam door de aanrijding tot stilstand tegen de geleiderail. De auto was dusdanig beschadigd dat deze moest worden afgevoerd door een bergingsbedrijf. De vrachtwagen kon wel op eigen kracht verder rijden.

Ziekenhuis
Een passagier van de personenauto, een minderjarige jongen, klaagde na het ongeval over lichte pijn, waarop hij uit voorzorg naar het ziekenhuis is gebracht. Alle andere betrokkenen raakten niet gewond.

File
Door het ongeval ontstond een flinke file. Tussen Hendrik-Ido Ambacht en de Moerdijkbrug ontstond volgens de ANWB zo’n 9 kilometer stilstaand verkeer. Rond 17.00 uur kon de snelweg weer worden vrijgegeven.

Foto’s: Roy Vermeer

IMG_8989 IMG_8993 IMG_8997 IMG_9001 IMG_9006 IMG_9009 IMG_9010

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer