Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt getuigen van mishandeling in Bleskensgraaf

0

BLESKENSGRAAF – De politie zoekt getuigen van een mishandeling afgelopen zondag 20 juli om ongeveer 02.15 uur in Bleskensgraaf. Een 21-jarige man liep op de Meidoornstraat toen hij op een niet al te beschaafde manier werd toegeroepen door een jongeman. Die stond met twee anderen op de parkeerplaats ter hoogte van de brandweerkazerne. Toen hij op de uitspraken reageerde liep één van de drie op hem af en stompte hem in het gezicht.

De politie komt graag in contact met getuigen van dit voorval. De drie mannen waren allen blank, 20 tot 25 jaar oud en hadden alle een zwarte Nike pet op. Ook hadden alle drie een fiets bij zich.

Bent u getuige geweest of heeft u andere informatie, neemt u dan contact op met de politie, eenheid Rotterdam, via telefoonnummer 0900-8844. Bellen mag ook met Meld Misdaad Anoniem via het nummer 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer