Tiplijn: 06-19541384

Nieuw-Lekkerlander verzet zich tegen verplichte opname

7

NIEUW-LEKKERLAND – Een man uit Nieuw-Lekkerland is maandagmiddag 21 juli in de boeien afgevoerd. Aan het begin van de middag kwam een politieagent bij hem aan de deur om hem verplicht te laten opnemen na een uitspraak van de rechtbank. De man wilde echter niet mee. Er werd assistentie gevraagd, waarna vier andere agenten met spoed ter plaatse kwamen. De Lekkerlander is geboeid, per ambulance naar Yulius gebracht en zal daar verder behandeld worden.

IMG-20140721-WA0011 DSCF6320 DSCF6323 DSCF6324

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

7 reacties

 1. familielid on

  Helaas klopt er helemaal niets van dit verhaal.
  Ik heb geprobeerd contact te leggen met Peter en hoop dat hij me terug belt voor het echte verhaal.
  Ik vind het werkelijk schandalig dat dit zo word gebracht want er klop geen letter van.

  • Hallo Familielid,

   Wat is dan wel een kloppend verhaal. Ik ben de buurvrouw. Ik heb nooit echt moeite gehad met de des betreffende persoon. We hadden vaak een praatje over koetjes en kalfjes. Maar als familielid moet u toch ook kunnen beamen dat er wel vaak ‘vreemde’ dingen gebeurden? Nogmaals ik veroordeel niemand. Maar ik begrijp best dat er buren zijn die wel eens flink geschrokken zijn van u familielid zijn gedragingen. Ik ben erg benieuwd naar wat het werkelijke verhaal dan is. Daarnaast moeten we bedenken dat je zelfde slechter uit een opnamen komt dan wanneer je erin ging.

   Groet, E

 2. onze “buurman”, we zijn er best van geschrokken, maar hadden ook echt wel een idee van wat er gaande was. We hebben nooit last van hem gehad en we hopen dat hij hier baat bij zal hebben.

 3. beetje jammer Henk of wie je ook bent, aan deze reactie te zien blijkt wel dat je deze man niet kent. Hij zal nooit niemand kwaad doen en al zeker geen kinderen. Iedereen zou zo een goed hart als hem moeten hebben. Dat hij even hulp moet hebben ok maar dat is niet omdat hij slecht of gevaarlijk is. jammer dat veel mensen incl sommige familie hem hebben laten vallen de laatste tijd..

Reageer