Tiplijn: 06-19541384

Valse melding schietpartij; één aanhouding

1

DORDRECHT – Bij de meldkamer kwam vrijdagavond omstreeks 22.00 uur een melding binnen van een schietpartij op de Lijnbaan in Dordrecht. Bij die schietpartij zou ook een persoon gewond zijn geraakt. Vele agenten kwamen met spoed naar de Lijnbaan, evenals een ambulance en de traumahelikopter.

Valse melding
Er werd echter geen slachtoffer aangetroffen en er leek ook geen schietpartij te zijn geweest. Na kort onderzoek bleek het om een valse melding te gaan, gedaan door een verwarde man. De polite kreeg vervolgens assistentie van het team paraatheid van de politie. Zij zijn in twee groepen bij twee verschillende woningen binnengetreden. Mogelijk hield dit verband met de valse melding. Er werd één persoon in één van de woningen aangetroffen. Deze meneer is aangehouden en zit nog vast.

IMG_5274 IMG_5280 IMG_5330 IMG_5347 IMG_5388

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Wauw wat kunnen de mensen overdrijven. De politie heeft zich een uur voorbereid en heeft uiteindelijk een inval gedaan. Het enige wat zij troffen was een onschuldig kind van 14 jaar oud. Zoals ik hier lees maken de mensen er een man van?? De politie schaamde zich blijkbaar en namen het kind van 14 jaar oud mee. Nou dit vind ik dus echt heel erg triest. De man die een melding heeft gedaan was zelf niet honderd in zijn hoofd. Het is dus een valse alarm geweest. Nu zit het kind van 14 jaar oud een nachtje vast voor helemaal niks. Ik vind het heel zielig. Ze hadden eigenlijk de verwarde man moeten meenemen inplaats van een kind van 14 jaar oud. De politie is gelijk gekomen en heeft een inval gedaan, ze hebben niet naar een oorzaak gevraagd of iets dergelijks.DUS eigenlijk is het heel makkelijk om de politie even te bellen in nederland en een valse melding te doen. En dat zij uiteindelijk ook nog een kind van 14 jaar durven mee te nemen is echt een toppunt van schaamte.

Reageer