Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijdster en voetganger botsen; beiden naar het ziekenhuis

0

SLIEDRECHT – Op de Thorbeckelaan in Sliedrecht zijn vrijdagavond een scooterrijdster en voetganger met elkaar in aanrijding gekomen. Ter hoogte van de kinderboerderij botsten de twee partijen rond 22.00 uur. Omdat beide personen gewond raakten bij de aanrijding, kwamen er twee ambulances ter plaatse. De scooterrijdster liep letsel op aan onder meer haar onderarm.

Vervolgens zijn zowel de scooterrijdster als de voetganger overgebracht naar het ziekenhuis, aldus politieagente Thérèse van Eijk op Twitter. De scooter is na het ongeval door een agent bij het huis van het slachtoffer afgeleverd.

Foto’s: Ruben van der Sterren

P1090527 P1090549 P1090564

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer