Tiplijn: 06-19541384

Fietser buiten bewustzijn na aanrijding in Alblasserdam; politie zoekt betrokken scooterrijder

0

ALBLASSERDAM – Een 66-jarige man uit Papendrecht is dinsdag 15 juli 2014 gewond geraakt, nadat hij op de Brug over de Noord bij Alblasserdam ten val kwam toen hij werd ingehaald door een scooterrijder. De man fietste vanuit Hendrik-Ido-Ambacht in de richting van Alblasserdam. Een scooterrijder raakte tijdens het passeren vermoedelijk het stuur van de Papendrechter. De fietser kwam ten val en raakte buiten bewustzijn. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse. De man is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis in Dordrecht.

Omdat het in eerste instantie mee leek te vallen, was tegen de scooterrijder gezegd dat hij zijn weg kon vervolgen. Die gaf daar gehoor aan. Nu blijkt dat de situatie toch ernstiger is dan gedacht, wordt de scooterrijder verzocht om toch nog even contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844.

IMG_6168-Medium

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer