Tiplijn: 06-19541384

Sliedrechtse mannen zetten overval in scène

0

SLIEDRECHT – Een 18-jarige man en een 19-jarige man, beiden uit Sliedrecht, worden ervan verdacht dat zij in april van dit jaar een overval in scène hebben gezet. De 19-jarige man meldde zich op 6 april als slachtoffer bij de politie. Hij zou die avond rond 19.45 uur tijdens zijn werk als maaltijdbezorger zijn overvallen toen hij een bestelling wilde afleveren bij een pand aan de Stationsweg. Bij de overval zou zijn portemonnee zijn buitgemaakt.

Omgevingsonderzoek
De politie startte direct een onderzoek in de omgeving. Een die avond aangehouden verdachte bleek bij verhoor niets met de zaak te maken te hebben en is heengezonden. Verder onderzoek door het Regionaal Overvallen Team leidde vorige week woensdag tot de aanhouding van de 18-jarige verdachte. Later die week is ook het vermeende slachtoffer als verdachte gehoord. De politie denkt dat zij de overval in scène hebben gezet en de buit, de inhoud van de portemonnee, hebben verdeeld.

Het doen van valse aangifte is strafbaar. Bovendien legt het onnodig beslag op de capaciteit van de politie en het Openbaar Ministerie.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer