Tiplijn: 06-19541384

Automobiliste botst tegen stilstaande aanhanger op vluchtstrook

0

ALBLASSERDAM – Een 48-jarige vrouw uit Ridderkerk is dinsdagmiddag 15 juli 2014 met haar auto in volle vaart tegen een stilstaande aanhanger gebotst. Dit gebeurde op de A15, net na de Noordtunnel, in de richting van Rotterdam. De aanhanger, met daarvoor een bedrijfsbus, stond op de vluchtstrook, omdat de bestuurder van de bedrijfswagen gebeld werd en hij niet rijdend wilde telefoneren. De Ridderkerkse automobiliste zag de stilstaande combinatie kennelijk over het hoofd en botste tegen de achterkant van de aanhangwagen.

De vrouw raakte lichtgewond en is ter controle, per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. De bestuurder van de bedrijfsauto, een man uit Oud-Alblas, bleef ongedeerd. De zwaar beschadigde personenauto èn de kar zijn door een bergingsbedrijf meegenomen. Niet veel later kon de snelweg, die voor de helft was afgesloten, weer worden vrijgegeven.

Foto’s en tekst: Peter Stam

1 2 3 4 5

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer