Tiplijn: 06-19541384

Plezierjacht vaart op krib bij Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Een plezierjacht met daarop twee personen, is zaterdagavond 12 juli op de Beneden-Merwede bij Sliedrecht op een krib gevaren. Dit gebeurde na een navigatiefout ter hoogte van de oude watertoren langs de Rivierdijk. Een boot van de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij kwam samen de politie en Rijkswaterstaat ter plaatse om hulp te bieden. In eerste instantie lukte het niet om de boot van de keien te krijgen en werd besloten om te wachten op de vloed van de volgende ochtend. Uiteindelijk lukte het om het bootje, dat sterk naar links overhelde, toch nog vlot te trekken. De opvarenden, een jonge man en vrouw, konden daarna hun vaartocht voortzetten. Tekst en foto’s: Peter Stam.

IMG_5716 (Medium) IMG_5726 (Medium) IMG_5732 (Medium) IMG_5741 (Medium) IMG_5763 (Medium) IMG_5785 (Medium) IMG_5797 (Medium) IMG_5809 (Medium) IMG_5826 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer