Tiplijn: 06-19541384

Grote uitslaande brand verwoest woning in Gorinchem

0

GORINCHEM – In een woning aan de Prinses Irenestraat in Gorinchem is zaterdagmiddag brand ontstaan. De woningbrand werd iets voor 17.30 uur ontdekt. Al snel schaalde de brandweer op naar de classificatie ‘zeer grote brand’. Brandweervoertuigen uit onder meer Gorinchem, Arkel en Leerdam rukten uit om de brand te bestrijden. Binnen korte tijd kwam ook uit twee andere woningen in het rijtje rook.

In eerste instantie was onduidelijk of er zich nog iemand in de brandende woning zou bevinden. Al snel na aankomst van de brandweer bleek dat de bewoners niet thuis waren. De brandweer begon hierop direct met blussen en kon verdere uitbreiding van de brand voorkomen.

Na ruim een uur blussen kreeg de brandweer de brand onder controle. De woning waar de brand ontstond is door de brand volledig verwoest en onbewoonbaar. De twee naastgelegen woningen hebben zware schade opgelopen. Brandweermensen waren nog enige tijd bezig met nabluswerkzaamheden. De stichting Salvage is namens de gezamenlijke verzekeraars ter plaatse gekomen om het incident verder af te handelen.

Foto’s: Etienne Hessels, Max Liet en Roy Vermeer.

Zeer grote uitslaande brand woningen Prinses Irenestraat Gorinchem (1) Zeer grote uitslaande brand woningen Prinses Irenestraat Gorinchem (2) Zeer grote uitslaande brand woningen Prinses Irenestraat Gorinchem (3) Zeer grote uitslaande brand woningen Prinses Irenestraat Gorinchem (4) Zeer grote uitslaande brand woningen Prinses Irenestraat Gorinchem (5) Zeer grote uitslaande brand woningen Prinses Irenestraat Gorinchem (6) Zeer grote uitslaande brand woningen Prinses Irenestraat Gorinchem (7) Zeer grote uitslaande brand woningen Prinses Irenestraat Gorinchem (8) Zeer grote uitslaande brand woningen Prinses Irenestraat Gorinchem (9) Zeer grote uitslaande brand woningen Prinses Irenestraat Gorinchem (10) Zeer grote uitslaande brand woningen Prinses Irenestraat Gorinchem (11) Zeer grote uitslaande brand woningen Prinses Irenestraat Gorinchem (12) Zeer grote uitslaande brand woningen Prinses Irenestraat Gorinchem (13) Zeer grote uitslaande brand woningen Prinses Irenestraat Gorinchem (14) Zeer grote uitslaande brand woningen Prinses Irenestraat Gorinchem (15) Zeer grote uitslaande brand woningen Prinses Irenestraat Gorinchem (16) Zeer grote uitslaande brand woningen Prinses Irenestraat Gorinchem (17) Zeer grote uitslaande brand woningen Prinses Irenestraat Gorinchem (18) Zeer grote uitslaande brand woningen Prinses Irenestraat Gorinchem (19) Zeer grote uitslaande brand woningen Prinses Irenestraat Gorinchem (20) Zeer grote uitslaande brand woningen Prinses Irenestraat Gorinchem (21)IMG_8950
Een 13-jarige jongen werd door de politie meegenomen, nadat hij een andere jongen sloeg vanwege een opmerking.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer