Tiplijn: 06-19541384

Brand in oven pannenkoekenfabriek De Bioderij snel onder controle

0

SLIEDRECHT – Een brand in een oven van pannenkoeken- en poffertjesfabriek De Bioderij in Sliedrecht was vrijdagmiddag snel meester. De brandweer rukte rond 13.45 uur uit naar het bedrijf aan de Baanhoek omdat het brandalarm afging. Toen duidelijk werd dat er daadwerkelijk brand zou zijn in één van de ovens, schaalde de brandweer op naar de middelbrand. Een extra blusvoertuig, een hoogwerker en ladderwagen werden opgeroepen voor assistentie.

De brandweer kreeg de brand al snel onder controle en gaf om 14.00 uur het sein brandmeester. De hoogwerker uit Dordrecht en ladderwagen uit Papendrecht waren niet meer nodig. Het geëvacueerde personeel mocht het bedrijf al snel weer betreden. Hoe de brand is ontstaan is nog onbekend.

Foto’s: Eric den Ouden

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer