Tiplijn: 06-19541384

Vier mannen aangehouden in Dordrecht voor teelt en handel in drugs

0

DORDRECHT – De politie heeft in Dordrecht in een grootschalig onderzoek naar hennepteelt op 9 juli vier verdachten aangehouden. Het gaat om drie mannen van 27, 33 en 37 jaar uit Dordrecht en een 26-jarige man uit Lelystad. De aanhoudingen zijn het resultaat van een maandenlang onderzoek naar de teelt van en handel in softdrugs.

In Dordrecht en Lelystad werden diverse woningen doorzocht, waarbij in Lelystad een compleet ingerichte hennepkwekerij (nog zonder planten) werd aangetroffen. Deze spullen voor deze kwekerij werden in beslag genomen en vernietigd. Daarnaast werden auto’s, scooters, digitale gegevensdragers, zo’n 13.000 euro aan contant geld en twee vuurwapens in beslag genomen.

Ook werden in Dordrecht twee garageboxen doorzocht waar goederen die voor hennepkwekerijen worden gebruikt werden aangetroffen. Ook deze goederen zijn in beslag genomen. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer