Tiplijn: 06-19541384

Drie mannen slaan en schoppen Zwijndrechter na roepen ‘Hup Holland Hup’

0

ZWIJNDRECHT – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die op zaterdagavond 5 juli plaatsvond in Zwijndrecht. Op de bewuste avond wandelde een 26-jarige inwoner uit Zwijndrecht op de Burgemeester Jansenlaan naar een vriend elders in Zwijndrecht.

Hup Holland Hup
Het slachtoffer ging bij deze vriend naar het WK voetbal kijken en riep vrolijk “Hup Holland Hup”. Dat viel kennelijk niet in de goede aarde, want een onbekende jongeman liep op de man af. Hij sprak hem aan en vroeg het slachtoffer te herhalen wat hij had geroepen. Nadat deze dat had gedaan, sloeg de man hem meermalen in het gezicht. De man probeerde weg te vluchten, maar hij werd getackeld en kwam ten val. Twee andere onbekende mannen kwamen erbij en met z’n drieën schopten ze het slachtoffer. Hij wist uiteindelijk op te staan en weg te rennen.

Daders
Inmiddels was de politie gewaarschuwd, maar agenten troffen de daders niet meer aan. De mishandelde man liep diverse schaafplekken en kneuzingen op en een wond aan zijn hand. Hij heeft aangifte gedaan. De drie daders waren allen getinte mannen van ongeveer 25 jaar. Het waren lange mannen, van wie er één wat gezet postuur had en de andere twee een normaal postuur hadden. Ze spraken goed Nederlands.

Getuige?
Wie getuige van de mishandeling is geweest, wordt gevraagd contact met de politie op te nemen. Dat geldt ook voor mensen die andere informatie hebben die leidt naar de daders. Men kan bellen naar 0900-8844 en vragen naar de politie in Zwijndrecht. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer