Tiplijn: 06-19541384

Dronken Tielenaar wordt in één nacht drie keer aangehouden

0

SLIEDRECHT/TIEL – Een 41-jarige man uit Tiel is in de nacht van dinsdag 8 op woensdag 9 juli tot drie keer toe aangehouden door de politie voor rijden onder invloed van alcohol. De automobilist werd rond 01.00 uur in Sliedrecht langs de kant gezet en bleek met 870 ug/l ruim vier keer meer alcohol te hebben genuttigd dan is toegestaan. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd en opgestuurd naar justitie. Twee uur later troffen agenten in Tiel dezelfde man weer achter het stuur aan. Na een blaastest bleek dat de man nog ruim drie keer te veel alcohol in zijn bloed had. Opnieuw werd er proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Rond 05.00 uur werd de hardleerse man wéér rijdend in zijn auto aangetroffen. Na een korte achtervolging door in Tiel werd de man weer aangehouden. Nu blies hij 575 ug/l terwijl 220 ug/l is toegestaan. Ditmaal werd ook de auto van de man in beslag genomen. De Officier van Justitie zal een beslissing nemen over zowel het rijbewijs als de auto van man. Naast het proces-verbaal is de man aangemeld voor een zogenaamde EMA cursus.

Alcoholcontrole-politie-Helling-ALblasserdam-5

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer