Tiplijn: 06-19541384

Man valt van paard in Oud-Alblas en raakt gewond

0

OUD-ALBLAS – Een man uit ‘s-Hertogenbosch is zondagmiddag 6 juli 2014 gewond geraakt, nadat hij tijdens het rijden op een paard ten val kwam in een weiland aan de Grote Nes in Oud-Alblas. Omstanders zagen vanuit de verte hoe de man viel en vervolgens minutenlang bleef liggen. Het paard ging er op een draf vandoor.

Nadat de getuigen de plek bereikt hadden, bleek de Bosschenaar buiten bewustzijn te zijn. Twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse. De man kwam weer bij en is, na controle in de ambulance, door zijn zus naar het ziekenhuis gebracht. Daar wordt later op de dag een scan gemaakt, om te zien of er iets beschadigd is geraakt door de val.

Het paard bleef ongedeerd en is door omstanders gevangen en naar de stal gebracht. Het ongeval gebeurde vermoedelijk nadat het paard struikelde in één van de kuilen / gaten in het weiland.

IMG_5114 (Medium) IMG_5118 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer