Tiplijn: 06-19541384

Getuigen gezocht van mishandeling in café Gorinchem

0

GORINCHEM – Zondagochtend is in een café aan de Langendijk in Gorinchem een 23-jarige man mishandeld. De verdachte is aangehouden. De politie zoekt getuigen van de mishandeling.

Rond 3.00 uur zondagochtend sloeg een vrouw de 23-jarige man in het gezicht met een glas. De man liep hierbij snijwonden op en is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De portiers van het café hebben de vrouw uit het café gehaald en vast gehouden tot de gealarmeerde agenten arriveerden. De vrouw, een 22-jarige Gorinchemse, is aangehouden.

Voor het onderzoek komt de politie graag in contact met mensen die de mishandeling hebben gezien. Heeft u de mishandeling gezien of heeft u informatie die van belang kan zijn, vragen wij u contact op te nemen via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer