Tiplijn: 06-19541384

Schuurtjes in Groot-Ammers branden af

2

GROOT-AMMERS – Twee schuurtjes langs het Achterland in Groot-Ammers zijn zaterdagavond 5 juli afgebrand. In de houten bouwwerken stonden en lagen onder meer een brommer, een gasfles, een grasmaaier en houtblokken. De brandweer wist door snel optreden te voorkomen dat een aangrenzende schuur ook in vlammen op zou gaan. De brand ontstond rond 18.30 uur en werd ontdekt door een buurvrouw. De eigenaar zelf was op het moment van de brand niet thuis.

De brandweerlieden van de korpsen van Goudriaan en Langerak-Nieuwpoort kwamen met spoed ter plaatse om de uitslaande brand, die gepaard ging met veel donkere rook, te bestrijden. De aangrenzende schuur liep brand, rook -en waterschade op. De inhoud bleef wel grotendeels gespaard. De inhoud van de andere schuurtjes ging in vlammen op. Door het vuur raakten ook drie bomen beschadigd. Na ongeveer een half uur was de brand onder controle.

Foto’s: Max Liet, Willem de Wolf en Peter Stam.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

IMG_5018 (Medium) IMG_5022 (Medium) IMG_5027 (Medium) IMG_5029 (Medium) IMG_5034 (Medium) IMG_5036 (Medium) IMG_5039 (Medium)

DSCF6072 DSCF6071 DSCF6069 DSCF6068 DSCF6066

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Is Ammers er bij geweest? Zover ik weet is Langerak-Nieuwpoort alleen opgeroepen na Goudriaan

Reageer